dorexim    

Comunicate de presa si evenimente pe tema dorexim

 • dorexim. Kit goblen

  dorexim

  Brasov, Brasov - 18 March 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  Modele imprimate de goblen, in set complet cu toate materialele (cusute in punct de goblen, in cruciulita sau in broderie artistica), panza, fire, ace, lupe, rame, gherghefe, foarfeci, organizatoare, cataloage, publicatii de specialitate din domeniul ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre dorexim

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul dorexim.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la dorexim. Informatiile despre dorexim cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dorexim, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la dorexim, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.