Comertul electronic si platile cu carduri sunt oprite pina pe 1 iulie

BUCURESTI - 30 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

In perioada 29 iunie – 1 iulie 2005 toate operatiunile cu carduri online sunt oprite din cauza procesului de denominare. Incepind cu data de 1 iulie toate tranzactiile in e-commerce vor fi desfasurate in noua moneda RON. Tranzactiile efectuate pina in 29 iulie in ROL vor fi decontate in ROL.

Comertul electronic si platile cu carduri sunt oprite pina pe 1 iulie

Modificarea sistemului 3DSecure este efectuata de RomCard (singura entitate licentiata in acest sens), payment gatewayul DotCommerce realizind doar modificarea API-urilor comerciantilor proprii si asistenta tehnica/comerciala in acest sens. Comerciantii DotCommerce pot apela serviciile de Asistenta non-stop la numerele :021-3150216 si 001-617-859-4833

Despre DotCommerce Romania

Procesor.ro este site-ul comercial al primului payment gateway (serviciu de procesare a cartilor de credit/debit) deschis in Romania, in februarie 2004. Bazat integral pe solutia DotAssure™, sistemul de comert electronic pe care il prezinta si propune Procesor.ro este o solutie care se adreseaza magazinelor virtuale deja prezente pe Internet, dar si companiilor care doresc sa intre pe aceasta piata.

DotCommerce Romania
18 Juvara st,
Bucuresti
contact@dotcommerce.ro