Downside Elasticity

Definitie Downside Elasticity

Termen folosit cu referire la sensibilitatea consumatorilor cu privie la scaderea pretului unui anumit produs elesticitatea in descrestere reprezinta cresterea semnificativa a cererii pentru un anumit produs si scaderea pretului acestuia. Vezi Downside Inelasticity (inelasticitate in descrestere) Upside Elasticity (elasticitate crescatoare), Upside Inelasticity (inelasticitate in crestere).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Downside Elasticity? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Downside Elasticity.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Downside Elasticity. Definitiile termenilor despre Downside Elasticity cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Downside Elasticity, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Downside Elasticity.