Downside Inelasticity

Definitie Downside Inelasticity

Termen folosit cu referire la sensibilitatea consumatorilor cu privire la cresterea nesemnificativa a unui produs inelasticitatea in descrestere reprezinta o crestere nesemnificativa a cererii unui produs si scaderea pretului acestuia. Vezi Downside Elasticity (elasticitate in descrestere) Upside Elasticity (elaticitatea in crestere) Upside Inelasticity (inelasticitate in crestere).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Downside Inelasticity? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Downside Inelasticity.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Downside Inelasticity. Definitiile termenilor despre Downside Inelasticity cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Downside Inelasticity, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Downside Inelasticity.