Downward Stretching

Definitie Downward Stretching

Introducerea unui produs intr-o linie de produse la cel mai mic pret al pietei. Vezi Product Line Stretching (intinderea in functie de linia de produse) Upward Stretching (intinderea progresiva) Two-Way Stretching (intinderea in doua directii).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Downward Stretching? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Downward Stretching.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Downward Stretching. Definitiile termenilor despre Downward Stretching cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Downward Stretching, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Downward Stretching.