Poze Dr razvan popescu

 • URME ÎN TIMP de Petru Popescu

  Poza: URME ÎN TIMP de Petru Popescu

 • Ş.L. Dr. Răzvan Popescu, medic primar chirurgie generală, doctor în stiinţe medicale

  Poza: Dr. Răzvan Popescu începe de mâine intervenţiile bariatrice la Ovidius Clinical Hospital: Chirurgia obezităţii - disponibilă şi în Constanţa

 • SEMINAR - Pasi catre Succes, cu Adrian Popescu

  Poza: SEMINAR - Pasi catre Succes, cu Adrian Popescu

 • Poza: "Cand vine sfarsitul lumii...", o conferinta cu dr Cristian Andrei

 • Conferinta: Fiecare copil conteaza. Invata sa traiesti cu ADHD! - Dr. Russel Barkley Ph.D

  Poza: Conferinta: Fiecare copil conteaza. Invata sa traiesti cu ADHD! - Dr. Russel Barkley Ph.D

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul dr razvan popescu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la dr razvan popescu. Pozele pe tema dr razvan popescu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dr razvan popescu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la dr razvan popescu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la dr razvan popescu.