Dramatisation of Presentation

Definitie Dramatisation of Presentation

Vitalitatea oferita unei prezentari sau unei demonstratii de catre un agent de vanzari in fata cumparatorului prezentarea poate fi dramatizata folosind suporturi audiovzuale sau prin implicarea cumparatorului in operatiile facute de produs etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dramatisation of Presentation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dramatisation of Presentation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dramatisation of Presentation. Definitiile termenilor despre Dramatisation of Presentation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dramatisation of Presentation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dramatisation of Presentation.