Nu mai stii unde, cand sau cum sa investesti? Cauta un consultant bun! De astazi, DreamTeam te invita sa fii liber!

BUCURESTI - 1 februarie 2008

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

DreamTeam Capital Management este prima societate romaneasca de consultanta de investitii, autorizata de CNVM prin Decizia Nr. 2090/2007 care, din 1 februarie 2008, isi consiliaza clientii in principal in investitii pe pietele externe. Aceasta atitudine propune o abordare noua pentru piata de capital romaneasca: aceea a unui stil de tranzactionare liber, flexibil, dinamic si fara pericolul de a ramane captiv in portofoliile de actiuni.

De ce propunem pietele externe? Pentru ca acolo ai o diversitate de instrumente, care pot fi adaptate cu usurinta stilului tau si obiectivelor pe termen scurt:

crossuri valutare (forex);
metale: aur,argint;
optiuni;
contracte pe diferenta;
indici;
contracte futures;
actiuni;
si alte instrumente de investitii.

Folosim strategii complexe de investitii ce va sunt puse la dispozitie pe cea mai apreciata platforma online la nivel international: SaxoTrader, oferita de SaxoBank Danemarca.

Cu ajutorul nostru iti poti proteja investitiile in perioade de incertitudine sau poti controla impactul nefavorabil al evolutiilor cursului de schimb valutar.

DreamTeam Capital Management este Introducing Broker pentru Saxobank Danemarca. Saxobank a fost votata in ultimii doi ani de catre prestigioasa publicatie FX Week drept cea mai buna banca pentru investitorii Forex.

DreamTeam imbina experienta fondatorilor sai, atat in piata valutara internationala (Forex) sau in tranzactionarea metalelor cat si in pietele romanesti de capital:

Eugen Pavel, plaseaza fonduri pe pietele externe din anul 2000,
Alice Oprea, consultant de investitii autorizat, cu 9 ani de experienta in tranzactionarea instrumentelor derivate, fost vicepresedinte la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu. Lector la cursurile de atestare profesionala organizate de Asociatia Brokerilor, Centrul de Pregatire Financiara Millenium, si Camera Auditorilor, ANEVAR, BMFMS etc.
Dorin Octavian Ariton, analist investitii la General Electric Ltd, fost analist Operations and Trading Department, in Maastricht si Amsterdam, la ABP Investment Holland, al treilea fond de pensii la nivel mondial.

DreamTeam Capital Management detine deja un portofoliu de 70 de clienti prezenti pe pietele externe si, incepand din 1 februarie 2008, isi ofera serviciile de consultanta tuturor celor interesati.

Spre deosebire de institutiile financiare mari, la noi clientii fac parte din echipa! Si nu este un simplu slogan… Pentru ca noi castigam numai daca si clientii nostri castiga. Pentru ca satisfactia recomandarilor bine facute se reflecta in comisionul de succes. Tu ai succes, noi avem succes!

Despre DREAMTEAM CAPITAL MANAGEMENT

Consilierea in parcurgerea formalitatilor de deschidere de cont extern este gratuita. Procedura este foarte simpla si rapida, contul la partenerul extern este deschis a doua zi lucratoare, clientul avand nevoie doar de pasaport si carte de identitate valide. Pentru consultanta oferita in plasarea sumelor pe pietele externe se percepe un comision de succes, a carui dimensiune difera in functie de suma investita si de profitul realizat. Investitia minima necesara deschiderii unui cont este de 25.000 euro.

De astazi, DreamTeam Capital Management te invita sa fii liber!
Relatii Publice
DreamTeam Capital Management

Telefon:(+4) 031 428.11.77
Fax: (+4) 031 428.11.90, (+4) 031 802.73.20