Drept absolut

Definitie Drept absolut

Acel drept subiectiv care produce efecte fata de toate persoanele in cadrul unui raport juridic civil stabilit intre titularul sau (persoana determinata), ca subiect activ, si toate celelalte persoane, ca subiecte pasive nedeterminate. Sunt drepturi absolute: drepturile civile nepatrimoniale si drepturile reale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept absolut? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept absolut.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept absolut. Definitiile termenilor despre Drept absolut cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept absolut, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept absolut.