Drept afectat de modalitati

Definitie Drept afectat de modalitati

Drepturi subiective a caror nastere, exercitare sau stingere este afectata, prin vointa partilor, de evenimente viitoare (termene sau conditii) care afecteaza concomitent si corespunzator si continutul obligatiilor corelative, raporturile juridice in temeiul carora s-au nascut aceste drepturi si obligatii precum si actele juridice prin care se creeaza, modifica ori sting acele raporturi juridice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept afectat de modalitati? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept afectat de modalitati.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept afectat de modalitati. Definitiile termenilor despre Drept afectat de modalitati cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept afectat de modalitati, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept afectat de modalitati.