Drept comun

Definitie Drept comun

Drept aplicabil mai multor ramuri de drept. Spre exemplu, dreptul civil este drept comun pentru dreptul comercial, dreptul muncii si securitatii sociale etc. In cazul in care legislatia unei anumite ramuri de drept nu acopera toate situatiile posibile din practica, acestora din urma li se aplica legislatia dreptului comun.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept comun? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept comun.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept comun. Definitiile termenilor despre Drept comun cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept comun, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept comun.