Drept de a fi recunoscut ca autor

Definitie Drept de a fi recunoscut ca autor

Drept personal nepatrimonial acordat prin lege autorului oricarei opere de creatie intelectuala, ce confera titularului sau prerogativa de a pretinde sa-i fie recunoscuta paternitatea operei sale ce decurge din insusi faptul creatiei.Acest drept implica, totodata, interdictia pentru orice alta persoana de a-si atribui calitatea de autor, prin uzurparea paternitatii adevaratului creator al operei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de a fi recunoscut ca autor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de a fi recunoscut ca autor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de a fi recunoscut ca autor. Definitiile termenilor despre Drept de a fi recunoscut ca autor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de a fi recunoscut ca autor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de a fi recunoscut ca autor.