Drept de administrare

Definitie Drept de administrare

Drept real principal, avand ca obiect bunurile din domeniul public si ca titulari regiile autonome, prefecturile, autoritatile administratiei publice centrale si locale, alte institutii publice de interes national, judetean si local.Se creeaza, dupa caz, prin hotarare a Guvernului sau a consiliului judetean, respectiv a Consiliului General al Municipiului bucuresti sau a consiliului local.In temeiul dreptului de administrare titularul acestuia poate sa posede, sa foloseasca bunul, si sa dispuna de acesta, in conditiile actului prin care i-a fost dat bunul in administrare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de administrare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de administrare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de administrare. Definitiile termenilor despre Drept de administrare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de administrare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de administrare.