Drept de autorizare a inchirierii operei de creatie intelectuala

Definitie Drept de autorizare a inchirierii operei de creatie intelectuala

(in sensul Legii nr.8/1996 a dreptului de autor si drepturilor conexe) pregogativa recunoscuta de lege exclusiv autorului unei opere de creatie intelectuala de a pune la dispozitie, pentru utilizare, originalul sau copiile acelei opere pentru o perioada de timp determinata, in schimbul unui avantaj economic direct sau indirect.Obiectul acestui drept il formeaza operele audiovizuale, operele cuprinse intr-o inregistrare sonora, a unui program pentru calculator, opere care pot fi utilizate cu ajutorul unui calculator, ori al oricarui alt dispozitiv tehnic, chiar dupa difuzarea acestora in conformitate cu consimtamantul autorului, precum si orice opera literara si artistica in general.Pot fi inchiriate originalele sau copiile unor astfel de opere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de autorizare a inchirierii operei de creatie intelectuala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de autorizare a inchirierii operei de creatie intelectuala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de autorizare a inchirierii operei de creatie intelectuala. Definitiile termenilor despre Drept de autorizare a inchirierii operei de creatie intelectuala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de autorizare a inchirierii operei de creatie intelectuala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de autorizare a inchirierii operei de creatie intelectuala.