Drept de comunicare publica prin intermediul inregistrarilor sonore audio-vizuale

Definitie Drept de comunicare publica prin intermediul inregistrarilor sonore audio-vizuale

(in sensul Legii nr.8/1996 a dreptului de autor si drepturilor conexe) pregogativa ce revine in exclusivitate autorului unei opere de creatie intelectuala de a autoriza comunicarea catre public a unor lecturi, interpretari muzicale sau scenice ori a altor ofrme de fixare a operei sale in inregistrari sonore sau audio-vizuale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de comunicare publica prin intermediul inregistrarilor sonore audio-vizuale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de comunicare publica prin intermediul inregistrarilor sonore audio-vizuale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de comunicare publica prin intermediul inregistrarilor sonore audio-vizuale. Definitiile termenilor despre Drept de comunicare publica prin intermediul inregistrarilor sonore audio-vizuale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de comunicare publica prin intermediul inregistrarilor sonore audio-vizuale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de comunicare publica prin intermediul inregistrarilor sonore audio-vizuale.