Drept de dispozitie

Definitie Drept de dispozitie

Atribut al dreptului de proprietate constand in prerogativa proprietarului de a instraina bunul sau de a constitui asupra lui drepturi reale in favoarea altuia (drept de dispozitie juridica) precum si de a consuma sau de a distruge, chiar fara folos, lucrul ce-i apartine, suprimandu-i existenta sau modificandu-i functionalitatea (drept de dispozitie materiala)

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de dispozitie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de dispozitie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de dispozitie. Definitiile termenilor despre Drept de dispozitie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de dispozitie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de dispozitie.