Drept de inventator

Definitie Drept de inventator

1. Sintagma ce desemneaza in mod generic totalitatea normelor juridice prin care se reglemenetaza raporturile sociale ce se nasc in legatura cu crearea si valorificarea unei inventii sau inovatii.Constituie o componenta a dreptului de proprietate industriala din continutul caruia mai fac parte dreptul la marcile de fabrica, de comert si de serviciu, precum si dreptul asupra modelelor, etc.2. Ansamblu de drepturi subiective personale nepatrimoniale si patrimoniale, care se nasc prin efectul crearii si valorificarii unei inventii.Vezi si Inventator.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de inventator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de inventator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de inventator. Definitiile termenilor despre Drept de inventator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de inventator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de inventator.