Drept de optiune succesorala

Definitie Drept de optiune succesorala

Facultatea recunoscuta de lege succesibililor, de la data deschiderii succesiunii, de a alege intre acceptarea mostenirii deschise in favoarea lor (fie pur si simplu, fie sub beneficiu de inventar), ori renuntarea la aceasta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de optiune succesorala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de optiune succesorala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de optiune succesorala. Definitiile termenilor despre Drept de optiune succesorala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de optiune succesorala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de optiune succesorala.