Drept de posesie

Definitie Drept de posesie

Atribut al dreptului de proprietate, constand in prerogativa proprietarului de a stapani, in fapt, direct si nemijlocit bunul, prin putere proprie si in interes propriu, sau de a consimti ca stapanirea de fapt a bunului sa se faca, in numele si in interesul lui, de catre o alta persoana.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de posesie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de posesie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de posesie. Definitiile termenilor despre Drept de posesie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de posesie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de posesie.