Drept de prioritate de prim depozit

Definitie Drept de prioritate de prim depozit

Dreptul celui care a constituit depozitul reglementar al cererii de brevet de a fi preferat fata de orice alta persoana care ar depune, ulterior, cerere de acordare a unui brevet pentru aceeasi inventie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de prioritate de prim depozit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de prioritate de prim depozit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de prioritate de prim depozit. Definitiile termenilor despre Drept de prioritate de prim depozit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de prioritate de prim depozit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de prioritate de prim depozit.