Drept de proprietate afectat de modalitati

Definitie Drept de proprietate afectat de modalitati

Acel drept de proprietate asupra unuia sau mai multor bunuri care, fie ca apartine simultan si concurent la doua sau mai multe persoane, fie ca existenta lui viitoare in patrimoniul titularului actual depinde de un eveniment sau de o imprejurare prevazuta de lege sau stabilita prin vointa omului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de proprietate afectat de modalitati? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de proprietate afectat de modalitati.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de proprietate afectat de modalitati. Definitiile termenilor despre Drept de proprietate afectat de modalitati cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de proprietate afectat de modalitati, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de proprietate afectat de modalitati.