Drept de proprietate anulabila

Definitie Drept de proprietate anulabila

Dreptul de proprietate care este dobandit printr-un act juridic translativ de proprietate lovit de nulitate relativa sau anulabil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de proprietate anulabila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de proprietate anulabila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de proprietate anulabila. Definitiile termenilor despre Drept de proprietate anulabila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de proprietate anulabila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de proprietate anulabila.