Drept de proprietate in devalmasie

Definitie Drept de proprietate in devalmasie

Forma a dreptului de proprietate comuna, se particularizeaza prin aceea ca titularii sai nu au determinata nici macar o cota-parte ideala, matematica din dreptul de proprietate asupra unor bunuri nefractionate in materialitatea lor. Devalmasia poate rezulta din lege si din conventia partilor. Legislatia reglementeaza un singur caz de devalmasie legala. Este vorba de dreptul de proprietate devalmasa, a sotilor asupra bunurilor dobandite in timpul casatoriei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de proprietate in devalmasie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de proprietate in devalmasie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de proprietate in devalmasie. Definitiile termenilor despre Drept de proprietate in devalmasie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de proprietate in devalmasie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de proprietate in devalmasie.