Drept de proprietate industriala

Definitie Drept de proprietate industriala

Denumire generica data ansamblului normelor juridice privitoare la dreptul de inventator, dreptul asupra marcilor de fabrica, de comert si de serviciu, precum si de dreptul asupra modelelor de utilitate, asupra modelelor si desenelor industriale etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de proprietate industriala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de proprietate industriala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de proprietate industriala. Definitiile termenilor despre Drept de proprietate industriala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de proprietate industriala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de proprietate industriala.