Drept de proprietate literara

Definitie Drept de proprietate literara

Denumire data in dreptul occidental institutiei juridice a dreptului de autor asupra unor opere de creatie intelectuala (literare, artistice sau stiintifice).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de proprietate literara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de proprietate literara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de proprietate literara. Definitiile termenilor despre Drept de proprietate literara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de proprietate literara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de proprietate literara.