Drept de proprietate privata

Definitie Drept de proprietate privata

In sensul larg al cuvantului, intelegem dreptul de proprietate particulara apartinand persoanelor fizice si persoanelor juridice de tip particular, dreptul de proprietate al societatilor comerciale cu capital integral sau majoritar de stat si dreptul de proprietate privata al statului, unitatilor administrativ-teritoriale si al persoanelor juridice infiintate de autoritatile centrale ale statului sau de autoritatile locale, cum sunt regiile autonome, companiile si societatile nationale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de proprietate privata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de proprietate privata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de proprietate privata. Definitiile termenilor despre Drept de proprietate privata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de proprietate privata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de proprietate privata.