Drept de proprietate publica

Definitie Drept de proprietate publica

Acel drept de proprietate asupra bunurilor din domeniul public de interes national si din domeniul public de interes local apartinand statului si unitatilor sale administrativ-teritoriale, care se exercita in regim de drept public, fiind inalienabil, imprescriptibil si insesizabil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de proprietate publica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de proprietate publica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de proprietate publica. Definitiile termenilor despre Drept de proprietate publica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de proprietate publica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de proprietate publica.