Drept de proprietate pur si simplu

Definitie Drept de proprietate pur si simplu

Varietate a dreptului de proprietate care se distinge prin aceea ca are ca titular un singur subiect de drept (persoana fizica sau juridica) iar ca obiect un bun individual determinat, o masa de bunuri generic determinata sau o universalitate de bunuri, fiind dobandit de catre titularul actual in mod cert si ireversibilVezi si Drept de proprietate afectat de modalitati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de proprietate pur si simplu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de proprietate pur si simplu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de proprietate pur si simplu. Definitiile termenilor despre Drept de proprietate pur si simplu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de proprietate pur si simplu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de proprietate pur si simplu.