Drept de proprietate rezolubila

Definitie Drept de proprietate rezolubila

Sinonim - drept de proprietate revocabilaDrept de proprietate care se caracterizeaza prin aceea ca existenta sa in patrimoniul dobanditorului este nesigura, putand fi desfiintat, pentru a se reintoarce, de regula, in patrimoniul instrainatorului. Soarta sa depinde de realizarea sau nerealizarea unui eveniment viitor si nesigur.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de proprietate rezolubila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de proprietate rezolubila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de proprietate rezolubila. Definitiile termenilor despre Drept de proprietate rezolubila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de proprietate rezolubila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de proprietate rezolubila.