Drept de retentie

Definitie Drept de retentie

Dreptul creditorului de a refuza sa restituie un bun al debitorului aflat in detentia sa, pana ce debitorul nu-i plateste tot ceea ce ii datoreaza in legatura cu acel bun (vanzatorul asupra lucrului vandut), depozitarul asupra lucrului depozitat, creditorul asupra bunului gajat etc.)

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de retentie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de retentie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de retentie. Definitiile termenilor despre Drept de retentie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de retentie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de retentie.