Drept de superficie

Definitie Drept de superficie

Drept real principal, dezmembramant al dreptului de proprietate asupra unui teren, care consta in dreptul de proprietate al unei persoane, numita superficiar, privitor la constructiile, plantatiile sau alte lucrari ce se afla pe un teren proprietatea altuia, teren asupra caruia superficiarul are un drept de folosinta.Dreptul se margineste numai la suprafata solului si la ceea ce este deasupra lui.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de superficie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de superficie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de superficie. Definitiile termenilor despre Drept de superficie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de superficie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de superficie.