Drept de urmarire

Definitie Drept de urmarire

Facultate recunoscuta titularului unui drept real de a cauta si pretinde bunul, asupra caruia poarta dreptul sau, in orice maini s-ar afla (de exemplu de a pretinde inapoierea bunului pierdut sau furat).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept de urmarire? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept de urmarire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept de urmarire. Definitiile termenilor despre Drept de urmarire cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept de urmarire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept de urmarire.