Drept natural

Definitie Drept natural

Notiune proprie gandirii preburgheze si burgheze potrivit careia dreptul pozitiv este precedat de un drept ideal, imuabil si universal fara caracter statal. El isi are originea in natura sau ratiunea umana, in vointa si ratiunea divina.Unul dintre fondatori a fost Hugo Grotius (1853-1911), istoric olandez, specialist in drept international.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept natural? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept natural.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept natural. Definitiile termenilor despre Drept natural cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept natural, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept natural.