Drept patrimonial de autor

Definitie Drept patrimonial de autor

Drepturi subiective avand continut economic, recunoscute de lege in favoarea autorului oricarei opere de creatie intelectuala si prin exercitarea carora respectivul autor se bucura de avantajele materiale ce decurg din valorificarea operei sale de creatie intelectuala.Vezi Drept de autor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept patrimonial de autor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept patrimonial de autor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept patrimonial de autor. Definitiile termenilor despre Drept patrimonial de autor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept patrimonial de autor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept patrimonial de autor.