Drept patrimonial

Definitie Drept patrimonial

Drepturi subiective care, avand un continut economic, fac parte din patrimoniul persoanei (fizice sau juridice) si sunt susceptibile de evaluare baneasca.Drepturile patrimoniale sunt cesibile catre alte persoane, prin acte juridice. De asemenea, ele sunt susceptibile de transmitere si pe cale succesorala. Pot fi exercitate si prin reprezentare, precum si de catre creditorii titularului lor, in anumite conditii, pe calea actiunii oblice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept patrimonial? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept patrimonial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept patrimonial. Definitiile termenilor despre Drept patrimonial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept patrimonial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept patrimonial.