Drept personal nepatrimonial de autor

Definitie Drept personal nepatrimonial de autor

Drepturi subiective, lipsite de continut economic, recunoscute prin lege autorului oricarei opere de creatie intelectuala si prin exercitarea carora acesta isi poate proteja paternitatea asupra operei respective, precum utilizarea operei potrivit vointei sale.Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, le reglemenetaza sub denumirea de drepturi morale. Vezi Dreptul de autor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept personal nepatrimonial de autor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept personal nepatrimonial de autor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept personal nepatrimonial de autor. Definitiile termenilor despre Drept personal nepatrimonial de autor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept personal nepatrimonial de autor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept personal nepatrimonial de autor.