Drept pur si simplu

Definitie Drept pur si simplu

Drepturi subiective care confera titularului lor cea mai mare putere si certitudine, producandu-si efectele de indata, in mod definitiv si irevocabil, nefiind afectate de nici o modalitate.Formeaza categoria cea mai cuprinzatoare a drepturilor civile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept pur si simplu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept pur si simplu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept pur si simplu. Definitiile termenilor despre Drept pur si simplu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept pur si simplu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept pur si simplu.