Drept real accesoriu

Definitie Drept real accesoriu

Drept real ce nu are o existenta de sine statatoare, presupunand existenta unor drepturi de creanta a caror indeplinire de catre debitori o garanteaza. Acestea sunt: - dreptul de gaj, - dreptul de ipoteca, - privilegiile.Opus - Drept real principal.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept real accesoriu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept real accesoriu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept real accesoriu. Definitiile termenilor despre Drept real accesoriu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept real accesoriu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept real accesoriu.