Drept relativ

Definitie Drept relativ

Acel drept subiectiv civil, in temeiul caruia subiectul activ (creditorul), care este determinat, are posibilitatea de a pretinde de la subiectul pasiv (debitorul), de asmenea determinat, sa dea, sa faca sau sa nu faca ceva

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept relativ? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept relativ.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept relativ. Definitiile termenilor despre Drept relativ cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept relativ, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept relativ.