Drept tabular

Definitie Drept tabular

Drepturi care izvorasc sau se dobandesc prin inscrierea in cartea funciara. Ele sunt drepturi reale imobiliare deoarece se exercita de catre titularul lor direct asupra bunului nemiscator fara concursul altor persoane.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drept tabular? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drept tabular.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drept tabular. Definitiile termenilor despre Drept tabular cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drept tabular, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drept tabular.