Dreptate

Definitie Dreptate

Concept in temeiul caruia se aproba sau se dezaproba, pe baza unor criterii etice si juridice, obiceiurile, faptele, comportamentul oamenilor si legile existente intr-o epoca data, precum si actiunile popoarelor is statelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dreptate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dreptate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dreptate. Definitiile termenilor despre Dreptate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dreptate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dreptate.