Dreptul administrativ

Definitie Dreptul administrativ

Totalitatea normelor juridice care reglementeaza raporturile sociale din domeniul administratiei de stat, activitate indeplinita de organele administrative.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dreptul administrativ? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dreptul administrativ.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dreptul administrativ. Definitiile termenilor despre Dreptul administrativ cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dreptul administrativ, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dreptul administrativ.