Dreptul civil

Definitie Dreptul civil

Acea ramura de drept, care inmanuncheaza normele juridice ce reglementeaza relatiile patrimoniale si nepatrimoniale in care partile se gasesc pe pozitie juridica de egalitate, precum si conditia juridica a subiectelor de drept.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dreptul civil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dreptul civil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dreptul civil. Definitiile termenilor despre Dreptul civil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dreptul civil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dreptul civil.