Dreptul comercial international

Definitie Dreptul comercial international

Ansamblul de norme conflictuale, norme de drept civil, de drept comercial si norme de drept material uniform, iar in anumite limite si norme de drept international public prin care se reglementeaza raporturile de comert international si de cooperare economica si tehnico-stiintifica stabilite intre participantii la circuitul mondial de valori si de cunostinte.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dreptul comercial international? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dreptul comercial international.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dreptul comercial international. Definitiile termenilor despre Dreptul comercial international cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dreptul comercial international, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dreptul comercial international.