Dreptul constitutional

Definitie Dreptul constitutional

Totalitatea normelor juridice care reglementeaza raporturi sociale ce iau nastere in procesul exercitarii puterii de stat. In general, normele dreptului constitutional se refera la oranduirea sociala si de stat, cetatenie, drepturile si indatoririle fundamentale ale cetatenilor, categoriile de organe de stat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dreptul constitutional? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dreptul constitutional.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dreptul constitutional. Definitiile termenilor despre Dreptul constitutional cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dreptul constitutional, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dreptul constitutional.