Dreptul familiei

Definitie Dreptul familiei

Acele norme juridice care reglementeaza relatiile ce se stabilesc intre membrii familiei, precum si unele relatii dintre acestia si alte persoane. Normele dreptului familiei se refera la: - incheierea si desfacerea casatoriei, - relatiile personale si patrimoniale dintre soti, - relatiile dintre parinti si copii, - relatiile nascute din infiere etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dreptul familiei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dreptul familiei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dreptul familiei. Definitiile termenilor despre Dreptul familiei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dreptul familiei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dreptul familiei.