Dreptul financiar

Definitie Dreptul financiar

Totalitatea normelor juridice care se refera la formmarea, repartizarea si intrebuintarea fondurilor banesti. Normele dreptului financiar reglementeaza urmatoarele probleme mai importante: - bugetul de stat, - finantele intreprinderilor si organizatiilor economice, - asigurarile sociale de stat, - creditul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dreptul financiar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dreptul financiar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dreptul financiar. Definitiile termenilor despre Dreptul financiar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dreptul financiar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dreptul financiar.