Dreptul funciar

Definitie Dreptul funciar

Cuprinde normelor juridice ce reglementeaza relatiile sociale nascute in legatura cu atribuirea terenurilor in administrare sau in folosinta si cu aplicarea masurilor pentru folosirea efectiva, rationala si completa a terenurilor, cu organizarea si evidenta funciara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dreptul funciar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dreptul funciar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dreptul funciar. Definitiile termenilor despre Dreptul funciar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dreptul funciar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dreptul funciar.