Dreptul muncii

Definitie Dreptul muncii

Ansamblul normelor juridice care reglementeaza raporturile sociale de munca ale muncitorilor si functionarilor, precum si alte raporturi sociale derivate din raporturile sociale de munca. Ele se refera la incheierea si desfacerea contractului de munca, disciplina muncii, timpul de lucru si timpul de odihna, asigurarile sociale, protectia muncii si tehnica securitatii etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dreptul muncii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dreptul muncii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dreptul muncii. Definitiile termenilor despre Dreptul muncii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dreptul muncii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dreptul muncii.