Dreptul procesual civil

Definitie Dreptul procesual civil

Ansamblul normelor juridice care reglementeaza ordinea dezbaterii de catre instante a cauzelor civile, precum si indeplinirea hotararilor judecatoresti in aceste cauze. Normele de drept procesual civil reglementeaza raporturile care apar intre organele de infaptuire a justitiei (judecatorii, tribunale) si cetateni, precum si intre cetateni ca parti in proces - reclamant, parat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dreptul procesual civil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dreptul procesual civil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dreptul procesual civil. Definitiile termenilor despre Dreptul procesual civil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dreptul procesual civil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dreptul procesual civil.